Vår fastighet

Föreningens fastighet består av Grenljuset 2 i Stockholms kommun med adress Sannadalsvägen 4-30. Totalt innefattas fyra huskroppar med totalt 113 lägenheter och tillhörande källarförråd. Hälften av lägenheterna är om två rum och kök på ca 45 kvm. Husen innehåller även ettor på 33 kvm och treor på 63 kvm likväl som enstaka fyror på 69 kvm.

10 lokaler för uthyrning (inga kommersiella lokaler), samt en föreningslokal. Föreningen äger marken som husen är byggda på. Mer läsning finns här.

Scrolla i sidled för att se allt innehåll

Fastighetsbeteckning

Grenljuset 2

Byggår

1938

Stambytt

1991

Stamrenoverat

2009

Fasadrenoverat

2009

Antal lägenheter

113

— Varav bostadsrätter

99

— Varav hyresrätter

14

Förvaltning

Fastighetsägarna

Föreningslokal

Sannadalsvägen 14

Trädgårdsskötsel

Lidingö Hustomte

Snöröjning

Svea Park

Bredband

Ownit AB

Föreningens lokaler

Föreningen har 10 lokaler för uthyrning. Några hyrs ut som förvaringsutrymmen och dessa är ca 10–25 m2. Hyran varierar mellan 700–900 kr/m2 och år beroende på lokal. Alla lokaler är för närvarande uthyrda. 

Är du intresserad av att hyra en lokal och vill ställa dig i kö, skicka ett mejl till styrelsen@sannadalshojden.se.

Parkeringsplatser

Föreningen har tillgång till 4 st parkeringsplatser på Ljusstöparbacken. Alla är för närvarande uthyrda. Du som är intresserad och vill ställa dig på kö kan skicka en intresseanmälan till styrelsen@sannadalshojden.se.

Planritningar

Mäklare hänvisas till Fastighetsägarna Stockholm.

Hitta hit

Hitta till Brf Sannadalshöjden i vackra Gröndal. Klicka på länken så hjälper hitta.se dig med vägbeskrivningen: https://www.hitta.se/kartan?s=87a1230f