Senaste nytt: Ny styrelse, grillar, hobbylokal och balkonger

Hej!

Här kommer en liten rapport över senaste tidens händelse.

Ny styrelse
Årsstämman hölls 8 juni. I samband med det valdes en ny styrelse för kommande år. Styrelsen består nu av följande personer:

Lars Lindewall (ordförande)
Fredrik Bernholm (sekreterare)
Carl-Henrik Jonsberg (kassör)
Ann Olrin (ordinarie ledamot)
Philip Gustafsson (ordinarie ledamot
Eric Marklund (ordinarie ledamot)
Helen Jones (suppleant)

Styrelsen kommer även fortsättningsvis att sammanträda månadsvis. Däremellan finns vi förstås tillgängliga via mail, på styrelsen@sannadalshojden.se.

Nya grillar
Tre nya grillar har köpts in, på intiativ av gårdsgruppen. De gamla har rostat sönder. En till varje gård. Montering pågår!

Hobbylokalen
Den gemensamma hobbylokalen invigdes för några veckor sedan. Dags att börja utnyttja den! Lokalen behöver inte bokas, och öppnas med den vanliga nyckelbrickan. Mer information finns på den här sidan.

Balkongerna
Ärendet handläggs fortfarande i Hyres- och arrendenämnden. Det återstår att se hur långt tid det tar. Det var tidigare oklart huruvida våra två bygglov skulle hinna gå ut innan processen är avklarad. Vi har nu fått besked från Stadsbyggnadskontoret. Startbesked för båda lovet finns, vilket betyder att de går ut först 2025-01-29. Vi har alltså tid på oss än så länge. Därmed inte sagt att vi slappnar av. Arbetet fortsätter till hösten, med fokus på processen i Hyresnämnden samt upphandling.

Glad midsommar på er alla, vi hörs!
/Styrelsen